Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка вперше зважилася показати, як виглядає її нове житло і навіть заінтригувала галантним чоловіком, який не відходив від неї ні на крок.

У ролику на YouTube-каналі "Новини.LIVE" з'явилося відео з Наталією, де зірка позувала у дворі власного будинку, насолоджуючись сніданком з корисним насінням чіа. Як виявилося, красуня переїхала з квартири в центрі Києва на вулиці Шовковичній, де проживала довгий час, орендуючи невеликий будиночок на Осокорках - в ньому Могилевська планує провести все літо. Тут виконавиця багато медитує, а ще частенько вигулює свого чотириногого друга - лабрадора на прізвисько Ая.

При цьому поруч зі знаменитістю помітили і таємничого незнайомця, який прогулювався з артискою, ні відходячи від неї ні на крок. Ким же є чоловік, давнім другом Наталії або новим бойфрендом - залишається загадкою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Відчуваю себе голлівудською зіркою, за якою невпинно стежать папараці і яка їсть здоровий сніданок з чіа.

Клянусь, вчора були пельмені. Мені просто сьогодні пощастило 😂

Є Лос-Анжелес - LA, а у нас Ля-Осокорки - LO 😁..."

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".