У четвер, 15 квітня, можна сміливо відзначати середину весни. За прогнозами синоптиків, в Україні в цей день буде хмарна і багата на опади погода.

Синоптики прогнозують у західних областях вночі невеликий, вдень помірний дощ та мокрий сніг; температура вночі 1-6° тепла, вдень 3-8°, на високогір'ї Карпат протягом доби 0-5° морозу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації народного синоптика Наталки Діденко в мережі Facebook.

Весна, фото: Unian
Весна, фото: Unian

"15 квітня - середина весни! І хоча дехто плаче від такого пізнього снігу, все ж, погодьтеся, це не листопад. Середина весни обіллє українців дощами - циклон, фронти, всяке таке атмосферне). У західних областях, особливо ближче і навколо Карпат, все ж знову висока ймовірність - не побоюся цього слова - мокрого, дідько-дідько, снігу.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Карта від Наталки Діденко, скріншот: Facebook
Карта від Наталки Діденко, скріншот: Facebook

Температура повітря в четвер у більшості областей передбачається + 10 + 16 градусів. На Заході України + 2 + 8 градусів. У Києві 15-го квітня дощі радувати завжди спраглих додаткової вологи власників городів і дач, отже, і у нас буде, як у людей - циклон.

Карта від Наталки Діденко, скріншот: Facebook
Карта від Наталки Діденко, скріншот: Facebook

Хто дощу не зрадіє, купіть нові білі кросівки, стигле авокадо, нову сапа, яскраву поливайку для балконних квітів - словом, розбавте чимось хорошим сірі дощові хмари. Температура повітря в столиці очікується + 12, +13 градусів. Не сумуйте зі снігом, не переймайтесь через дощ, все буде так, як нам треба).", - пише Наталка Діденко.

Раніше повідомляли, Львівщину завалило снігом посеред квітня: весна збожеволіла - діставайте санки.

Як повідомляв Знай.uа, на Україну насувається хвиля снігопадів: коли і де чекати на зимові опади.

Знай.uа писав, погода 14 квітня в Україні прижене холод і дощі відразу до кількох областей.