Дружина відомого українського телеведучого Микити Добриніна, а також переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова перебуває зараз на відпочинку. Там вона наробила величезну кількість фотографій на пам'ять, якими ділиться з шанувальниками.

Вагітна дівчина активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, там за нею стежить вже більше 1,7 мільйона чоловік. Перебуваючи на цікавих локаціях дівчина намагається зробити максимальну кількість контенту, щоб потім поступово викладати все в мережу.

Цього разу так і сталося. Вони з чоловіком несподівано вирушили у відпустку, в Дубай, де наробили величезну кількість фотографій.

При цьому, варто відзначити, що вони з собою взяли навіть фотоапарат, який жодного разу їм не знадобився - всі знімки і ролики були зроблені на телефон.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Ось фото на телефон, які зробив мій чоловік🤍 рух, життя в кадрі і вайб міста😅» - розповідає Даша Квіткова.

Всього на її сторінці з'явилося 10 нових знімків після прогулянки. де дівчина в легкій сорочці і шльопанцях. Вона попросила вибрати в коментарях найкращий. При цьому, сама дівчина зі своїм фаворитом вже визначилася.

Нагадаємо, що це остання подорож пари найближчим часом, так як влітку у них з'явиться малюк, син. І коли наступного разу вдасться полетіти на відпочинок-невідомо.

Нагадаємо, дружина Добриніна Даша Квіткова розповіла про викидень: "вийшла в сльозах". Даша Квіткова розповіла, що їй довелося пережити

Як повідомляв портал " Знай.ua", "Холостяк" Микита Добринін і Даша Квіткова вперше показали сина: "В пологовому будинку". Микита Добринін поділився кадрами з УЗД, на яких відображена їхня дитина

Також " Знай.ua " писав, Холостяк Добринін по-доброму пожартував над вагітною квітковою: "Ростемо зі швидкістю Формули-1".