Шанувальники Валерія Меладзе привітали свого кумира з поповненням – він став батьком вшосте.

Відомо, що у вівторок, 12 квітня, на День космонавтики, у Валерія Меладзе народилася дочка. Вона стала третьою дитиною в шлюбі з Альбіною Джанабаєвою і шостою дитиною Валерія Меладзе в цілому. Незважаючи на вік, виконавці неймовірні щасливі новому поповненню в родині, про що повідомили в соціальних мережах.

"Цього року весна увірвалася в наше життя яскравим сонцем і великою радістю!!! 12 квітня 🚀 у нас з Альбіною народилася донечка, наше маленьке сонечко!!! Альбінушка, люблю тебе!!! Попереду, як і раніше багато нового і цікавого, будемо знову пізнавати цей прекрасний світ з новою людиною! ☀️🌟🌹🌺🎄🍁", - написав Валерій Меладзе.

Пост Валерія Меладзе в Instagram / скріншот
Пост Валерія Меладзе в Instagram / скріншот

Шанувальники артистів не втрималися від коментарів з приводу такої події. Користувачі Мережі почали масово вітати Меладзе і Джанабаєву з дочкою, тим більше що це перша дівчинка після народження двох синів. До привітань також приєднався російський виконавець Ігор Ніколаєв.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Вітаю, дорогі, яке велике щастя!!!", "Вітаю!!! І як говорив великий "Красиво ти увійшла в моє грішне життя"!!!", "Вітаємо!!! Чотири дочки і два сини!!! Багатодітний, щасливий батько", "Треба віддати належне Альбіні, молодець, не шкодує себе. Трьох народити, багато чого варто, не кожна подужає", "Ааааа))) вітаємо))) Альбінушка молодець", - пишуть користувачі мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Валерій Меладзе згадав молодість і показав справжню "самбу": "повторіть?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Валерій Меладзе натякнув на поповнення в родині: "на одного талановитого чоловічка більше".

Також Знай.uа писав, що 57-річний Костянтин Меладзе проміняв Віру Брежнєву на юну красуню:"дівчинка сонечко".