Популярний російський артист і колишній чоловік Примадонни Алли Пугачової Філіп Кіркоров вирішив відправиться на відпочинок в теплі краї під сонце. Про це він розповів в Instagram.

"За сонцем", - написав Кіркоров.

До посту він додав фотографію в повністю літньому одязі, світлою, яскравою і легкою і з невеликою дорожньою сумкою. Образ він доповнив сонцезахисними окулярами в білій оправі і панамкою.

Шанувальники прийшли в захват від нового фото. І побажали Кіркорову щасливого відпочинку і позитивних вражень. Крім того, вони відзначили, якого красеня втратила його колишня дружина Алла Пугачова.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Алла, якого красеня ти втратила"," за сонцем я поїхала в Іспанію 😂і радію кожен день☀"," щасливого вам шляху!!! ✈ 🌞 ", "Красунчик!", "Сонце за сонцем!!🔥 🔥 😍 ❤ ️ ", "Який гарний і яскравий! Доброго шляху Вам Філіп! 🏝️", " Wow!!! 🌞 😍 👍Сонце відправляється за сонцем!!Вперед ️вперед вперед до мрій! Щасливої відпустки!🏜 🏝 🌎 ", "Філіп! Симпатично! У фарбах весняного ранку! Легкої дороги!", "Доброго ранку Пилип бедросович гарного польоту приємних позитивних вражень від поїздки гарного позитивного настрою", " а шоу Маска запис Закінчилася значить?", "Який яскравий красень🔥❤️", " за яким сонцем? За Мариною чтоли?😂 😂 ", "Прикид вогонь 🔥 🔥 🔥 🔥 окуляри ваще відпад😍"," ти сам сонце", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Філіп Кіркоров з болем у серці розповів про втрату.

Як повідомляв "Знай.uа", Гарік Харламов показав змарнілих Філіпа Кіркорова і Йосипа Пригожина.

Також "Знай.uа" писав, що Кіркоров заспівав пісні українською мовою разом з Ані Лорак.