Відома українська блогерка Юлія Вербинець, відома під ніком Verbaaa, відзвітувала про розкішне святкування 18-річчя, на якому були присутні зірки шоу-бізнесу.

Детальніше про про це блогерка розповіла в Instagram.

Нещодавно блогерка з Івано-Франківська Юлія Вербинець з розмахом відсвяткувала своє 18-річне. На грандіозну вечірку дівчина запросила українських зірок: Юрія Горбунова в ролі ведучого, ілюзіоністів Magic Five, групу Rumbero's, а родзинкою програми став Дмитро Монатік.

Звичайно ж, галасливі іменини влетіли Вербинець в "копієчку". На свято вона витратила понад 3 мільйони гривень (120 тисяч доларів), половину з яких витратила на гонорар Монатіку (приблизно 1,6 мільйона гривень).

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Сторіс Юлії Вербинець / скріншот
Сторіс Юлії Вербинець / скріншот

Сторіс Юлії Вербинець / скріншот
Сторіс Юлії Вербинець / скріншот

До слова, на спеціальних екранах транслювали привітання від Потапа, Насті Каменських, Наді Дорофєєвої та Олі Полякової.

Юна блогерка зізналася, що на вечірку витратила всі зароблені гроші, проте не шкодує про це, оскільки "солодкі 18" бувають лише раз у житті.

Відомо, що Юлія Вербинець займає 21-е місце в списку найпопулярніших українських інфлюенсерів за версією Forbes. У минулому році вона також отримала титул "Блогер року". За допомогою соціальних мереж дівчина змогла заробити собі на 3-х кімнатну квартиру в Івано-Франківську і новий Mercedes.

Нагадаємо, що Monatik вперше показав обличчя старших синів, мережа в захваті:"татова гордість".

Як повідомляв портал Знай.uа, Горбунов взяв на руки сонечко, і це не Осадча.

Також Знай.uа писав, що модель Анна Сулима розповіла, як мало не стала бабусею.