У неділю, 11 квітня, відбувся 12 випуск 11 сезону "Голос країни", в якому талановиті вокалісти билися в чвертьфіналі в командах Олега Винника, Дмитра Монатіка, Надії Дорофєєвої і Тіни Кароль.

На офіційній сторінці вокального шоу в соцмережі Instagram розмістили свіжу публікацію, в якій показали образи всіх тренерів на фіналі "Голосу країни".

"До фіналу залишилося зовсім трішки 🔥 Як вважаєш, який тренер стане переможцем 11 сезону? 🤔 1 - Dorofeeva, 2 - Олег Винник, 3 - Monatik, 4 - Тіна Кароль. Пиши свою думку в коментарях ⬇️", - йдеться в публікації.

Варто зазначити, що більшість глядачів "Голосу" зійшлися в думках, що виграти має саме Тіна Кароль. Однак, хто завоює перше місце, дізнаємося вже скоро.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

"Тинааа 😍😍", "Олег Винник або Тіна Кароль", "Тіна 🔥", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль опинилася в пристрасних обіймах Дана Балана, допоміг учасник "Голосу країни".

Нагадаємо, команда Тіни Кароль в "Голосі країни" поповниться найсильнішим учасником.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник на "Голосі країни" звернувся за допомогою до глядачів: тепер вони формують команду.

Також портал Знай.uа писав, як співак з Прикарпаття підкорив Монатіка на "Голосі країни": "Душа колективу".