Відомий кулінар Євген Клопотенко відправився у Нью-Йорк, щоб розповісти світу про українську кухню. Цього разу він розповів про зустріч з авторами його улюбленої кулінарної книги.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідповідний пост та фотографії з'явилися на сторінці Євгена Клопотенка у соцмережі Інстаграм.
"Є кулінарна книга, на яку я готовий молитися. Вона тупо бест оф зе бест серед усіх. Називається The Flavor Bible. Я знайшов її багато років тому і одразу зрозумів, що люди, які її створили, чи то генії, чи то боги. І от у Нью-Йорку я їх зустрів. Шок намбер ван - вони самі дізналися про нас з @chefdimamartseniuk і прийшли познайомитися. Шок намбер ту - вони зізналися, що готують книгу про регіональні смаки і там буде про Україну.", - розповів він.
Євген Клопотенко також розповів, що в інтерв'ю своїм улюбленим авторам він не лише розповів про українські смаки. Кулінар також напоїв їх буряковим квасом, дав скуштувати бджіл, українські спеції, карпатську бринзу і домашню олію, яку роблять автентичним способом у нас під Полтавою.
"Вони охриніли від того, що відбувається, але не знали, що я охринів навіть більше. Тримав себе як міг, бо хотів кинутися до них та ридати від емоцій. Видихнув. Зібрався. Почав говорити так круто, як ніколи в житті не говорив. Мурахи до сих пір. Ці люди колись стали для мене та багатьох інших кухарів ідолами і капець як вплинули на все. А тепер я стояв та підписував для них свою книгу. Такі от дєла. Піду знов поп'ю водички. Цьом.", - поділився він.
Нагадаємо, Леся Нікітюк "помолоділа" на 10 років, фанати не впізнали: "Іконка і накладні вії". Леся Нікітюк розповіла про свою юність
Як повідомляв портал "Знай.ua", Леся Нікітюк показала, як виглядала в 18 років: "Накладні вії і іконка". Леся Нікітюк поділилася архівним фото зі студентських років
Також "Знай.ua" писав, ідеальні сирники від Лесі Нікітюк: як приготувати за особливим рецептом без яєць. Нікітюк поділилася лайфхаком з приготування