Сирники-чи не найпоширеніший варіант сніданку. Але вони то розвалюються, то занадто "забиті", то криві і некрасиві. А так хочеться зробити сирники, як в ресторані. Ведуча шоу "Хто зверху?"(Новий канал) Леся Нікітюк розповіла, як готує цю страву. Щоб сирники вийшли ідеальними, вона користується декількома секретами.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Мої сирники-без яйця взагалі, але не розвалюються, - каже Нікітюк. - Вони дуже ніжні і смачні, якщо дотримуватися всіх пропорцій за рецептом. Але є ще й особлива методика, як зробити їх ідеальною круглої форми. Берете дерев'яну дощечку, посипаєте борошном, формуєте шматок тіста в кульку, накриваєте його склянкою, і крутите ним по дошці, щоб вийшов рівненький сирник. Та що тут говорити? Треба пробувати!"
Інгредієнт:
- 500 г сиру;
- 1 банан;
- 2 ст. л. борошна;
- 1 ст. л. цукру,
- кокосове (або вершкове) масло.
Спосіб приготування:
1. Віджимаємо сир, щоб в ньому не було зайвої рідини.
2. Замішуємо тісто з сиру, розтертого банана, борошна і цукру.
3. Формуємо сирники за допомогою склянки і смажимо до золотистої скоринки. Леся Нікітюк радить використовувати для смаження кокосове масло. Але можна замінити його вершковим.
Раніше ми повідомляли, червоний борщ до сала з часничком: справжній український рецепт для козаків.
Як повідомляв "Знай.uа", оригінальні рецепти пасок на Великдень-2021.
Також "Знай.uа" писав, що пишні біляші на кефірі без дріжджів, швидкий рецепт для тих, кому не вистачає часу