Сирники-чи не найпоширеніший варіант сніданку. Але вони то розвалюються, то занадто "забиті", то криві і некрасиві. А так хочеться зробити сирники, як в ресторані. Ведуча шоу "Хто зверху?"(Новий канал) Леся Нікітюк розповіла, як готує цю страву. Щоб сирники вийшли ідеальними, вона користується декількома секретами.

"Мої сирники-без яйця взагалі, але не розвалюються, - каже Нікітюк. - Вони дуже ніжні і смачні, якщо дотримуватися всіх пропорцій за рецептом. Але є ще й особлива методика, як зробити їх ідеальною круглої форми. Берете дерев'яну дощечку, посипаєте борошном, формуєте шматок тіста в кульку, накриваєте його склянкою, і крутите ним по дошці, щоб вийшов рівненький сирник. Та що тут говорити? Треба пробувати!"

Інгредієнт:

- 500 г сиру;

- 1 банан;

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

- 2 ст. л. борошна;

- 1 ст. л. цукру,

- кокосове (або вершкове) масло.

Сирники від Лесі Нікітюк, фото: Новий канал
Сирники від Лесі Нікітюк, фото: Новий канал

Спосіб приготування:

1. Віджимаємо сир, щоб в ньому не було зайвої рідини.

2. Замішуємо тісто з сиру, розтертого банана, борошна і цукру.

3. Формуємо сирники за допомогою склянки і смажимо до золотистої скоринки. Леся Нікітюк радить використовувати для смаження кокосове масло. Але можна замінити його вершковим.

Раніше ми повідомляли, червоний борщ до сала з часничком: справжній український рецепт для козаків.

Як повідомляв "Знай.uа", оригінальні рецепти пасок на Великдень-2021.

Також "Знай.uа" писав, що пишні біляші на кефірі без дріжджів, швидкий рецепт для тих, кому не вистачає часу