Епатажна українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки", Анастасія Покрищук нещодавно поділилася з багатотисячною аудиторією досить пікантним знімком в Instagram.

У новій публікації на своїй сторінці в соцмережі Покрищук постала топлес, але в чорних блюках. Сексуальний образ "пацанка" доповнила шкіряними рукавичками і яскравим вечірнім макіяжем. На фото можна побачити, що блогерка прикрила пишні груди руками.

У підписі до знімку Анастасія заінтригувала шанувальників новою фотосесією, яка відбудеться, коли вона повернеться до Києва. Як відомо, зараз дівчина відпочиває в турецькому Стамбулі.

"Як повернуся додому, на нас чекає нова фотосесія з моєю helgatsyrekidze 😻 Уявляєш шо це буде? 😍" - написала Покрищук.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Анастасія Покрищук, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що перероблена "пацанка" Покрищук "накачала" сталевий прес під скальпелем хірурга: оновлене тіло.

Нагадаємо, перероблена "пацанка" Покрищук показала вилиці зсередини: "Бачиш світяться?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Покрищук поставила на місце хейтерів: "Ніколи не робили..."

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Покрищук розповіла про планування дітей: "Це розкіш".