Популярна українська співачка і продюсерка Наталя Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто радує мільйонну аудиторію в Instagram фото та відео зі свого життя.

Цього разу 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" розмістила в соцмережі новий пост, в якому поділилася цікавим роликом. Так, в кадрі показали Наталю, яка гуляє із загадковим чоловіком.

"Гортаю новинну стрічку, коментарі і не зрозумію. Хто ж цей чоловік, який поруч зі мною? Хто це, хто? 🤪 Чекаю твій варіант, а від себе я пролайкаю ті коментарі, які наблизилися до істини!" - написала Могилевська.

"Паша?)", "Сусід", "Я думаю це якийсь, кращий друг))) ❤️❤️❤️", "Брат", "Особистий помічник", - припустили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Наталя Могилевська показала обличчя без фотошопу і заплутала навіть відданих шанувальників.

Нагадаємо, Наталя Могилевська зізналася, що відчуває щоденний стрес: "Нестерпно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталія Могилевська показала новий будинок на околиці Києва: живе там не сама.

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська заінтригувала зустріччю з новим чоловіком: "А до кого я йду?"