Епатажна українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки", Анастасія Покрищук нещодавно поділилася з багатотисячною аудиторією досить дивним роликом в Instagram.

Так, у новій публікації на своїй сторінці в соцмережі Покрищук постала зі своєю подругою. Як відомо, зараз дівчина відпочиває в турецькому Стамбулі. На відео показано результат старань блогерки, яка вчиться колоти філер з гіалуроновою кислотою в губи.

Що вийшло з цього експерименту, можете спостерігати самі. Варто зазначити, що губи у дівчини вийшли не меншими, ніж у самої Анастасії.

"Розминаємо губки", - сказала на відео Покрищук.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Бл* хочу до такого косметолога(", "Жах!!!", "Так боляче розминати 😢 скоро мені теж належить це задоволення 😂", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що перероблена "пацанка" Покрищук "накачала" сталевий прес під скальпелем хірурга: Оновлене тіло.

Нагадаємо, перероблена "пацанка" Покрищук показала вилиці зсередини: "Бачиш світяться?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Покрищук поставила на місце хейтерів: "Ніколи не робили..."

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Покрищук розповіла про планування дітей: "Це розкіш".