Український професійний боксер, непереможний абсолютний чемпіон світу Олександр Усик (17-0, 13 КО) поділився з мільйонною армією фанатів в соцмережі Instagram новою фотографією, яка була зроблена в Києві 14 квітня.

У кадрі Усик позує за комп'ютерним столом, граючи в приставку. На задньому фоні можна також розгледіти його колегу Василя Ломаченка.

Таким чином Олександр вирішив прорекламувати власний бренд спортивного одягу, створений спільно з Ломаченком.

"Без рингу, рукавичок і вагових категорій, звичайно, по-іншому... Але все-таки в професійному спорті і завжди зі мною Lomus", - написав Олександр.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

"Краще б UFC просували", "У тебе джойстик відключений", "Танки?", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

Олександр Усик, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що зухвалий Денис Берінчик кинув виклик Олександру Усику: "Буду битися на голих кулаках".

Нагадаємо, Олександр Усик похвалився переможними нокаутами і заінтригував українців натяком на майбутнє: "Когось полюбити".

Як повідомляв портал Знай.uа, глибоко віруючий Олександр Усик дозволив собі у Великий піст "заборонений плід".

Також портал Знай.uа писав, як Лопес, який як переміг Ломаченка, заговорив солов'їною: "Слава Україні!"