Як відомо, в Україні триває показ популярного шоу Зоряних пародій "Ліпсінк Батл". Вже на вихідних має відбутися суперфінал, де визначиться переможець.

На офіційному акаунті телеканалу 1+1 з'явилася фотографія образу Олени Кравець - акторка перевтілиться в легендарного італійського актора і співака Адріано Челентано.

На наданому знімку Олена Кравець з'явилася відразу в образі, а поруч фотографія оригіналу. Чи вийде жінці відіграти всі емоції і рухи - глядачі зможуть побачити під час ефіру.

А ось в одному баттлі з акторкою буде її колега по сцені - Юрій Ткач. Він вирішив взяти курс на більш молодіжну аудиторію, і перевтілиться в сучасного кумира мільйонів - Біллі Айліш. У мережі також вже з'явилася його фотографія в цьому образі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мішкуватий одяг, незвичайний манікюр, а також кольорове волосся - головні аспекти образу Біллі Айліш.

У кого вийде краще, можна буде побачити вже 17 квітня на телеканалі 1+1.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

"Богиня😍 😍", "Ткач переможе", "Велике спасибі за дуже цікаве шоу", "Комплектацією далека від Челентано" - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, що Юрій Ткач постане перед українцями в абсолютно несподіваному образі.

Як повідомляв портал Знай.uа, нові декорації "Вечірнього Кварталу" змусили Юрія Ткача кричати.

Також Знай.uа писав, що Юрій Ткач поділився, чи важко йому було пародіювати корейського виконавця.