10 квітня пройшов Глобальний екологічний проект "Озеленення планети" завдяки якому за 1 день висадили 1 мільйон дерев у 100 країнах світу.

Міністерство закордонних справ України також вирішили приєднається до глобальної еко-ініціативи Greening of the Planet.
"Українці у 100 країнах світу за 1 день висадили 1 мільйон дерев
І це тільки один з кроків на напрямі #GreeningDiplomacy. Але ми прагнемо більшого – наша європейська інтеграція передбачає повноцінну синхронізацію та долучення до амбітної Green Deal, однієї з магістральних європейських ідей сьогодення. Можна сказати, що чи не найвдаліший шлях до Брюсселя сьогодні пролягає еко-стежками. Ними й будемо йти:) Бо насправді екологія – це не лише про природу, це про наше ставлення до світу, до оточуючих і до самих себе.
", написано в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Колишня Потапа Горова порилася в землі заради дерев: "для майбутніх поколінь". Вже другий рік поспіль Горова підтримує екологічний проект "Greening of the Planet", який сьогодні висаджував 100 млн дерев у 100 країнах світу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.иа " Безногий ветеран перетворив голі пагорби в густий ліс:"продовжу садити до останнього подиху". Чоловік перетворив безплідні пагорби на пишний ліс і висадив 17 тисяч дерев.

Також «Знай.иа " писав, що Любов все таки існує: убитий горем чоловік висадив 6 тисяч дерев в пам'ять про найдорожчу людину. Історія одного англійця, чия любов залишилася увічненою на цій планеті найнесподіванішим чином, чіпає до глибини душі.