Стало відомо про те, що на одному з кладовищ в Новому Південному Уельсі були пошкоджені надгробки і паркан. Це зробив чийсь автомобіль.

Скорботні виявили днями сліди руйнування надгробків, а також зламаний паркан. На фото, яке також потрапило в мережу, видно до п'яти поховань, які були знищені в результаті наїзду.

Кладовище, фото: 7NEWS
Кладовище, фото: 7NEWS

Журналісти інформаційного порталу "7NEWS" зв'язалися з місцевими співробітниками правоохоронних органів, і вони підтвердили цю інформацію. Було розпочато розслідування.

"Сьогодні близько 10 ранку співробітники поліцейського округу Річмонда отримали повідомлення про те, що паркан кладовища на Рейнольдс-роуд, казино, був пошкоджений автомобілем, сталося це вночі" - заявив прес-секретар.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Розпочато розслідування щодо ідентифікації автомобіля, і будь-кому, у кого є інформація, настійно рекомендується зв'язатися з поліцією.

Один з місцевих говорить про те, що тепер йому потрібно йти на кладовище, щоб подивитися, чи не завдали шкоди похованням його сім'ї: «ці життя не поважають».

Було припущено, що водій просто втратив контроль над своїм транспортним засобом, і тому протаранив спочатку паркан, а за ним і кілька надгробків.

Нагадаємо, що малолітні вандали влаштували "вечірку" на кладовищі: ні хрестів, ні пам'ятників

Як повідомляв портал "Знай.ua", городяни вивалили гори голок в парку, там гуляють наші діти: "так почався новий рік"

Також " Знай.ua" писав, що вандал осквернив пам'ятник Героям Небесної Сотні: "піднялася рука на національний символ"