Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч порадував шанувальників новим фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там за ним стежить 187 тисяч користувачів, і кожен раз з нетерпінням чекають нових постів.

Цього разу чоловік розповів про те, що заздрить людям. Не всім, а конкретно тим, які ще не відкрили для себе біг, і поняття не мають про те, на скільки ж це круто.

Мова навіть йде не про те, скільки можна спалити калорій, або ж пробігти кілометрів. А про те, на скільки відкривається ваше улюблене місто заново. Виглядає він під час пробіжки зовсім по іншому.

Також, величезний плюс пробіжок в тому, що можна познайомитися з величезною кількістю людей, і навіть подружитися з кимось.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Мова про залежність, від якої не потрібно шукати лікування. Як я вам заздрю, і чекаю на цій стороні.🖤 "- підписав пост телеведучий Анатолій Анатоліч.

Саме тому він закликає своїх шанувальників, які прочитають цю публікацію, взяти кросівки і вибігти ввечері, побігати по рідних місцях, або десь далі.

Раніше ми писали про те, що Анатолій Анатоліч раптово постарів і посивів:"відразу після вакцинації". Нещодавно ведучий зізнався, що пройшов вакцинацію від коронавірусної інфекції.

Як повідомляв портал Знай.ua, у ведучого Анатоліча з'явиться третя дитина через собаку:"бути красивою і худою".

Також портал Знай.ua писав, що Еллерт показав Анатолічу, що насправді творилося з Мішиною на "Холостячці": "Ні, не моє".