Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився радісною новиною - він став учасником нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу підкорюватимуть українців своїми пародіями.

Так, у першому випуску проекту артист пародіював репера PSY і Тіну Кароль, здобувши перемогу і срібний пояс. У суботу 17 квітня шоумен побореться у фіналі за золото, примірявши образ культової американської співачки, 19-річної Біллі Айліш, а його головним конкурентом буде зіркова колега Олена Кравець - вона перевтілиться в італійського музиканта і актора Адріано Челентано.

До образу Біллі Айліш Юрій підготувався відповідально, примірявши не тільки "фірмовий" неоново-жовтий спортивний костюм-оверсайз виконавиці, а й доповнивши образ довгими накладними нігтями, блакитними лінзами, перукою з салатовими пасмами волосся. Ткач також зізнався, що їх з дружиною Вікторією 6-річна донька Ліза завжди допомагає йому з перевтіленнями.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Так, Ліза допомагає не тільки готуватися, Ліззі ще й собі вбрання вибирає.

Вона буде Біллі Айліш, вона буде прям в колірній гамі, прям все буде чьотко"