Прес-служба ООС на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділилася інформацією про проведені заходи з благоустрою в районі проведення операції об'єднаних Сил на Меморіальному комплексі під назвою "На горі Карачун".
Це сталося з нагоди сьомої річниці визволення Краматорська та Слов'янська в Донецькій області, а також до тридцятої річниці Незалежності нашої держави. Крім Меморіального комплексу упорядкували також пам'ятник першим загиблим в АТО на Сході України.

Фото: facebook.com/pressjfo.news
Фото: facebook.com/pressjfo.news

Відомо, що все це сталося в рамках соціально-відповідальних проектів військових і волонтерів "Від Карачуна до Говерли" і "Дорогами війни", створених ще в 2014 році.

Фото: facebook.com/pressjfo.news
Фото: facebook.com/pressjfo.news

"Завдяки соціальній відповідальності Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства та Всеукраїнській громадській організації "Асоціація агроекологів України" були висаджені різні види ялинок і сосен, кущі та квіти. До заходів з посадки кущів і дерев залучалися також журналісти, які працюють у прифронтових районах. У той же час на базі військових частин у Києві та інших військових формуваннях також будуть висаджені дерева і квіти в пам'ять про героїзм і мужність українських військових", - йдеться в повідомленні.

Фото: facebook.com/pressjfo.news
Фото: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, українські розвідники відпрацювали засоби ураження на найвищому рівні: "На відкриття вогню"

Як повідомляв Знай.ua, коли захищати Україну - не тільки покликання, а мрія дитинства: потужна сповідь лейтенанта з Донбасу

Також Знай.ua писав, українець повернувся на фронт через 10 років цивільного життя: "Я не можу сидіти вдома, поки йде війна"