Вєрка Сердючка - персонаж створений народним артистом України Андрієм Данилком - давно завоював серця як українців, так і жителів самих різних куточків світу. І кожна поява легенди тепер є подією для шанувальників.

На офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram за життям цього персонажа стежать понад 160 тисяч осіб. Андрій Данилко дуже рідко ділиться будь-якими публікаціями, пов'язаними з Вєркою Сердючкою. А зараз на акаунті і зовсім з'явилося привітання з Днем народження відомої російської співачки Алли Пугачової, яке було доповнено дуже архівним знімком, на якому постала Примадонна, сидячи на зарослому п'єдесталі.

"З Днем Народження, Алла! 🥂 💋 🎊Перша назавжди❤️❤️❤️", - написала Вєрка Сердючка.

Вєрка Сердючка, скріншот: Instagram
Вєрка Сердючка, скріншот: Instagram

"Ось це кааадр! 👏👏👏👏👏👏👏👏", "Супер фоточка!", "Прекрасна!", "Круто, фото на мільйон червоних троянд🔥 🙌❤️", "Подивилася привітання на дощі і у Галкіна в інсті. Приголомшливий звичайно людина. Здуваючи свічки 🎂: "А головне що б світ був на землі", "Гідна жінка і людина ❤️", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще