У суботу, 17 квітня, у Великобританії пройдуть похорони чоловіка королеви Єлизавети II принца Філіпа. А сьогодні в садах Мальборо-Хаус Чарльз, принц Уельський і герцогиня Корнуолл подивилися квіти, залишені представниками громадськості в пам'ять про герцога Единбурзького.

Відповідний пост з'явився на їхній сторінці в Instagram.

джерело: clarencehouse / Instagram
джерело: clarencehouse / Instagram

"Сьогодні в садах Марлборо Хаус принц Уельський і герцогиня Корнуольська розглянули підбірку квітів, які залишили представники громадськості на згадку про герцога Единбурзького.

Протягом цього періоду Національної трауру квіти та співчуття з-за меж Букінгемського палацу та в районі @theroyalparks були перенесені в приватні сади в будинку Мальборо.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Представники громадськості, можливо, захочуть пожертвувати на благодійну організацію на свій вибір, а Інтернет-книгу співчуття можна знайти на royal.uk за посиланням у нашій біографії,- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, чоловік королеви Єлизавети II принц Філіп помер вранці, 9 квітня, у Віндзорському замку у віці 99 років. На випадок смерті членів королівської сім'ї у Великобританії передбачені свої протоколи.

Зокрема, в найближчі вісім днів в країні діятиме траур, під час якого королева не підписуватиме закони і займатиметься державними справами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Королева Єлизавета II вперше з'явилася на Заході після смерті чоловіка: повернулася до обов'язків

Як повідомляє портал «Знай.иа» Принц Вільям зворушив світ ніжними спогадами про дідуся Філіпа, але Гаррі поруч немає

Також «Знай.иа " писав, що Королева Єлизавета II, перед похоронами, подарувала принцу Гаррі шматочок дерева: старший брат чекає пояснень