Український боксер, а також кум Василя Ломаченка, Олександр Усик не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше одного мільйона чоловік.

Зараз же він поділився кумедним відеозаписом, на якому постав з одного боку величезного рингу, сидячи перед монітором з джойстиком в руках. Паралельно йому стоїть Василь Ломаченко, який протистояв важкоатлетові в комп'ютерній грі.

"Занадто маленькі джойстики для супертяжа😅 Це був дійсно крутий файт з @lomachenkovasiliy The gamepads are too small for heavyweight😅 It was a really good fight with @lomachenkovasiliy", - написав Олександр Усик у підписі до відео.

"Ломаченко найкращий", "Про Tekken 7)) Мій улюблений файтинг)) я б з кимось із вас хотів би зіграти пару раз..)", "Гру могли б і цікавіше знайти... UFC 3 або у вашому випадку Файт Найт"," дівчинці не можна бити мужика)", "Шерлок Холмс😂", "А нафіга вся ця тема?)", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, чемпіон Олександр Усик проміняв бокс на залежність: "Без рингу, рукавичок". Олександр вирішив прорекламувати власний бренд спортивного одягу, створений спільно з Ломаченком.

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Усик змінив боксерські рукавички на діловий костюм: "Якщо ви станете президентом"

Також Знай.ua писав, глибоко віруючий Олександр Усик дозволив собі у Великий піст "заборонений плід"