Тетяна Литвинова найбільш популярна українцям завдяки участі в реаліті-шоу "МастерШеф", яке виходить на телеканалі "СТБ" з 2011 року.

Зараз вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram частину сімейного рецепту паски. Повноцінний рецепт був опублікований на сервісі Youtube.

"Багато хто з вас вже знайомі з цим рецептом! Відгукніться в коментарях, хто вже випробував це диво))) і у мене для вас супер новина! Ви просили і я записала докладний відео з цим чудовим рецептом. Воно вже на моєму YouTube каналі. Всі тонкощі там 👈 переході по посиланнях в сторіс і біо. Ми з @magio.ua чекаємо вас❤️", - написала вона у підписі до публікації.

Приготування Паски, скріншот: Youtube
Приготування Паски, скріншот: Youtube

Приготування Паски, скріншот: Youtube
Приготування Паски, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Приготування Паски, скріншот: Youtube
Приготування Паски, скріншот: Youtube

"Для приготування вам знадобиться молоко в кількості 250 мілілітрів, дріжджі "мрія" - 18 грам, борошно - 1-1,2 кілограми, 8 жовтків з яєць і п'ять білків, 125 грам сметани, 500 г цукру, 250 грам вершкового масла, ванілін "Мрія" - 1 пакет, сік і цедра одного лимона. Також потрібна чайна ложка кардамону, 250 грам родзинок і чотири формочки 12,5 - 13 см.ми заварюємо спочатку тісто. Це перший і головний секретик цього прекрасного тесту. Молоко закипіло, я відправляю його в миску. Додаємо одну столову ложку борошна, обов'язково борошно просіваємо. Тим більше, особливо, коли Паску печемо. Це, взагалі, обов'язково потрібно зробити. Ми вимішуємо добре борошно в гарячому молоці. Утворюються грудочки? Не страшно. Ідеально ви все одно не зможете вимісити в такій кількості молока, коли дріжджі почнуть розходитися, всі ці грудочки підуть в процесі. Ми даємо молоку трішечки охолонути. Нам потрібно півтори пачки дріжджів - 17 грамів. Намагайтеся через ваги це робити. Тепер перемішуємо. На цьому етапі важливо закрити опару плівкою, або кришкою - якщо ви робите це в каструлі. Тому що, вона сама зараз почне гріти. Є невеликий лайфхак - я беру велику миску, набираю сюди теплу воду і кладу опару в теплу воду. Тоді вона підходить за півгодини. Поки підходить опара, зіб'ємо білки і жовтки. Важливо наповнити тісто повітрям, максимально. Для того, щоб не мити віночки - спочатку збиваю білки, потім жовтки. Тут 500 грам цукру-половина сюди, половина туди. Щоб білки краще збивалися, додаємо на цьому етапі дрібку солі. Звільняємо найбільшу миску, яка є у вас в будинку. Перекладаємо опару в неї, бажано, щоб посуд був кімнатної температури. Додаємо туди білки і жовтки. Вона повинна підійти в два-три рази. Тепер 5-6 столових ложок борошна. Через сито, знову ж просіваємо. Закутаю в плівку, і відправляю підходити протягом двох-трьох годин. Вона повинна збільшитися в два рази. Для замісу нам знадобиться розтоплене вершкове масло і цедра лимона, яку необхідно натирати безпосередньо в тісто. Я додаю ванілін на цьому етапі. Вершкове масло я змішую з домашньою сметанкою. Відправляю все це добро в тісто. На цьому етапі останній інгредієнт-сік одного лимона. Перемішую мокрі інгредієнти перед собою. Борошно просіваємо, залишаю 3-4 ложки. Коли вмішали 2/3 борошна, можемо додавати останню партію. Місити тісто потрібно довго, близько півгодини. Чи не підмішуємо сюди багато борошна, щоб не забити місце борошном. Я дуже люблю кардамон, тому я його сюди, обов'язково, кладу чайну ложечку. І весь родзинки, який у мене є. Додала ще 3-4 столові ложки борошна. Я беру велику ємність, перекладаю його. Замотаю плівкою і відправлю на расстойку на три-чотири години. Тісто піднялося в три рази, це означає, що ми можемо відправляти гладкі грудочки в формочки і чекати, поки воно підніметься в формах. Вони повинні підійти. Цей процес займає 1.5, два, іноді навіть три години. Тісто має підійти. Духовка розігріта до 160 градусів протягом 60 хвилин", - говорить Тетяна Литвинова під час приготування.

Приготування Паски, скріншот: Youtube
Приготування Паски, скріншот: Youtube

Приготування Паски, скріншот: Youtube
Приготування Паски, скріншот: Youtube

Приготування Паски, скріншот: Youtube
Приготування Паски, скріншот: Youtube

Приготування Паски, скріншот: Youtube
Приготування Паски, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Тетяна Литвинова з "МастерШеф" порадувала пісним рецептом вінегрету: "Авокадо, водорості і гриби"

Як повідомляв Знай.ua, суддя "Майстер шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як приховує зморшки: "Це впливає на мою шкіру"

Також Знай.ua писав, Тетяна Литвинова з МастерШеф зізналася, як завжди залишатися красивой: рецепт на мільйон