Ангели-рятівники на вертольоті: українцям показали, як стартувала повітряна "швидка", доступна кожному

Дуже довго чекали і нарешті це сталося. В Україні з'явилася аеромедична"швидка". Вертоліт ЄС-145, або, як його називає командир, "Ластівка" - це справжня літаюча реанімація. Всередині-дефібрилятор, апарат штучної вентиляції легенів, аспіратор.

Старт української санавіації, фото: reporters.media
Старт української санавіації, фото: reporters.media

Українці зізналися, як часто ігнорують ремені безпеки: "Не пунктик примхливих поліцейських"

Стало відомо, яка кількість українців не нехтує ременями безпеки. Статистику оприлюднили в прес-службі Головного сервісного центру МВС. Опитування проводили в грудні минулого року в Києві, Львові, Маріуполі, Одесі та Харкові. У ньому взяли участь 1000 респондентів у віці від 18 до 50 років. Виявилося, що тільки 39% українських водіїв пристібається в автомобілі. 52% пасажирів на передньому сидінні стверджують, що пристібаються постійно.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

ремінь безпеки, скріншот з відео
ремінь безпеки, скріншот з відео

Подвійні штрафи для водіїв: Парламент підкоригував "проколи" по ПДР

Яких змін чекати? В ході позачергового пленарного засідання, що стартувало сьогодні, 15 квітня о 16.00, в першому читанні був прийнятий законопроект № 5058. Стосується він виплати штрафів за порушення правил дорожнього руху.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Люди без iмен та осіб, від яких не сховатися: Неймовірна правда про кращих снайперів України

На акаунті був опублікований ролик, в якому показали, як працюють ці хлопці. На відео видно, як вони намагаються потрапити в ціль, долають перешкоди, розраховують навіть найдрібніші, незначні деталі. Не можна не відзначити, що на тлі звучить мотиваційна мова, яка припаде до душі кожного.

Снайпер, фото: скріншот з відео МВС
Снайпер, фото: скріншот з відео МВС

Разумков назвав чіткі терміни ліквідації Окружного суду

Новина про ліквідацію Окружного адміністративного суду м. Києва, днями ініційованої президентом України Володимиром Зеленським, вже другий день поспіль є однією з найбільш обговорюваних тем у суспільстві. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підігрів інтерес тисяч українців, повідомивши про реально швидкі терміни прийняття даного законопроекту.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ