Президент України Володимир Зеленський на своїй сторінці в Telegram опублікував п'ятихвилинне відео-інтерв'ю після чергового засідання Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) у четвер, 15 квітня 2021 року.

Глава держави зазначив, що на сьогоднішньому засіданні обговорювали питання Донбасу. Однак він не може поділитися подробицями з простими українцями.

Зеленський, фото: CNN
Зеленський, фото: CNN

"Однак запевняю-українська армія готова. Крім того, будуть застосовані санкції ще до 12 топ-контрабандистів, серед яких – фізичні та юрособи. І це не фінал. Нарешті вніс пропозицію розробити фундаментальний законопроект про статус олігарха – щоб виключити їх вплив на економіку, закони і Верховну Раду", - заявив Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official
Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Деякі деталі я хочу обговорити особисто-це головна тема, з якою я їду зустрічатися з президентом Французької Республіки Еммануелем Макроном. І також після нашої віч-на-віч зустрічі буде ще Відео-зустріч з канцлером Німеччини Ангелою Меркель", - зазначив президент України вже в ході інтерв'ю.

Нагадаємо, Володимир Зеленський зізнався в готовності дати відсіч Росії: "Є підтримка"

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Зеленський поділився першими успіхами в Туреччині: "Партнерство підкріплене справами"

Також Знай.ua писав, секретар Зеленського Юлія Мендель осідлала турецьку корму, поки українці терплять карантин: "Все зі смаком..."