Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз же виконавиця поділилася спільним знімком зі своєю матір'ю Лідією та Анею Андрійчук-Завгородньою. Каменських зазначила, що дуже щаслива проживати такі важливі, складні, глибокі і трепетні моменти з цими людьми. Анастасія знала про важливість поїздки в Мексику для кожної з них.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux

"Нам так важливо було наповнитися, щоб продовжувати відчувати багатогранність світу і відображати його в кожній з нас🙏 адже в жінці стільки різноманітних емоцій: від щастя до смутку, від сміху до сліз. І так важливо не втрачати жодного з цих почуттів. Я тепер кожен день кажу собі: "щоб не сталося, проживай, приймай і йди вперед посміхаючись! А якщо захотілося поплакати-плач! Ти людина, ми багатогранна в своїх емоціях! Живи ними, відчувай їх!",- зазначила Настя Каменських у підписі до публікації.

Після цього співачка знову відзначила профілі матері і Андрійчук-Завгородньої і зізналася в любові до них. Вона вірить, що це тільки початок.

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських зізналася в тому, про що мовчала роками: "У цьому моя сила"

Як повідомляв Знай.ua, Каменських зізналася в проблемах зі здоров'ям, Потап переляканий: "Марш додому!"

Також Знай.ua писав, Настя Каменських зізналася в проблемах із зайвою вагою і показала фото: "Багато років соромилася"