Відома українська співачка і переможниця пісенного конкурсу "Євробачення" Джамала (теперішній час – Сусана Джамаладінова) завжди знаходить час для спілкування з шанувальниками в Instagram.

Також молода мама часто публікує цікаві публікації в соцмережі. І цей раз не став винятком – Джа розмістила на своїй сторінці круті кадри, на яких вона постала в незвичному для себе образі.

Так, 37-річна зірка вирішила приміряти нову зачіску – афрокоси чорного кольору.

"У будь-якій незрозумілій ситуації змінюй зачіску!" - підписала знімки Джамала.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Яка стильна 😍 хочу такий образ!", "Згодна😂", "Супер🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Це правда)", "Тобі личать косички. Великі або дрібні. Не суттєво/не важливо. Вперше (публічно) ти заплела коси в Стокгольмі, на Євробаченні. Відразу було зрозуміло - що це твоє 🖤🔱", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

    Джамала, фото з Instagram

    Нагадаємо, Джамала проговорилася славі Дьоміну про пластичні операції: "Я буду змінюватися". 37-річна зірка заявила, що поки не готова до пластичних операцій, проте не проти підкоригувати зовнішність у майбутньому.

    Як повідомляв портал Знай.uа, Джамала відверто розповіла про нападки в мережі: "Доводять до сліз..."

    Також портал Знай.uа писав, що ніжна Джамала показала чоловіка і двох маленьких синів: "Вдячна за кожен день".