Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська підняла розмову про те, де взяти гроші в локдаун.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram Наталія Могилевська розповіла, що часто люди їй ставили питання про свій основний страх: "Де брати гроші". Співачка також виклала нову фотографію, на якій позує в блузці з глибоким декольте.

"допоможу тим, що сама щиро вважаю, що в той час, як закінчуються одні професії, в той же час відкривається величезна кількість інших вакансій. Зараз неймовірна потреба роботи фахівців в Інтернеті. Потрібні адміністратори, продавці, вчителі, дизайнери, стилісти, програмісти та інше. А ще таксі, доставка тощо. Треба розуміти, що світ в колишній стан може ніколи не повернутися, і скажу вам чесно, найбільше поважаю тих людей, хто цей локдаун використовував для того, щоб перепрофілюватися і вивчити нову професію, щоб завтра нею користуватися.",- пише вона.

Володимир Зеленський прирівняв е-паспорти до паперових: що дозволить новий документ

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про електронні паспорти. Таким чином наша держава стала першою країною в світі, де електронні паспорти стали юридичними аналогами паперових і пластикових документів.

"Україна стала першою державою в світі, що прирівняла цифрові паспорти до паперових документів! Президент @zelenskiy_official підписав відповідний закон.@diia.gov.ua, @mintsyfra.official.",- йдеться в повідомленні.

Дружина Дмитра Комарова з "Світу навиворіт" перемогла важке захворювання

Дружина відомого мандрівника і ведучого популярного тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитра Комарова, володарка титулу Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко продовжує радувати своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 130 тисяч чоловік.

Зараз же вона зазначила, що коронавірус раніше не приносив їй ніяких проблем, проте зараз це все ж сталося. COVID - 19 зіграв з Олександрою злий жарт ще першого квітня. У той день вона несподівано отримала позитивний результат тесту. Захворювання протікало безсимптомно і відчувала дівчина себе прекрасно.

Короткі шортики на жінці-арбітрі змусили Іранський канал переривати трансляцію більше 100 разів

Державний телеканал Ірану більше ста разів переривав трансляцію матчу 31 – го туру АПЛ "Тоттенхем Хотспур" - "Манчестер Юнайтед" (1:3).

Жінка-арбітр, фото Daily Mail
Жінка-арбітр, фото Daily Mail

За даними Daily Mail, ситуація сталася через те, що в камеру потрапляла бічний арбітр матчу Сіан Мессі. Жінка-арбітр була на матчі в коротких шортах і гетрах до коліна. Кожного разу, коли Мессі з'являлася на екрані, державний канал показував вид на стадіон "Тоттенхем Хотспур".

Заплакана Jerry Heil зібралася покинути Україну

Продюсер Михайло Ясинський повідомив, що молода співачка Jerry Heil переїде в США. Про це Михайло Ясинський розповів у програмі СЛАВА+. Продюсер зазначив, що артистка дуже талановита, проте зараз змінюється і шукає себе.

"Вона дорослішає і розвивається швидше, ніж змінюється соціум. Ми прийняли рішення, що Jerry Heil відправиться в США вчитися в Берклі на композиторському відділенні. Поживе в середовищі з музикантами, композиторами, продюсерами, сонграйтерами. Хочу, щоб вона побула там і або повернулася з чимось новим, або, можливо, там і залишилася",-зазначив Ясинський.