За успіхом кожної людини, крім його талантів і наполегливості, стоїть допомога вчителів, які своєю талановитою роботою впливали на формування характеру і закладали життєві цінності. Про нову кампанію розповіли в Facebook Міністерства освіти і науки України.

"подякуй Учителю" - під такою назвою розпочався фінальний етап кампанії"класний учитель". Його метою є нагадати всім українцям про важливість ролі педагогів у розвитку особистості кожної дитини і спонукати подякувати за це вчителям, які виховували нас, а також тим, хто продовжує навчати наших дітей і онуків і зараз", - сказано в повідомленні.

Також вони відзначили, що історії телеведучої Наталії Мосейчук, стронгмена Сергія Конюшка, дослідника Антарктиди Марії Павловської, письменниці Тані Стус і заступника Міністра освіти і науки з питань цифровізації Артура Селецького про те, яким чином педагоги допомогли їм реалізувати себе в професійному житті, стали частиною цієї кампанії.

У коментарях українці неоднозначно відреагували на таку ініціативу. Деякі відзначили, що навіть негативний досвід з учителем робить з людини того, ким він є, а інші побажали вчителям поваги учнів і батьків, а також гідних зарплат.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Хочеться щоб вчителів поважали їх учні і батьки цих учнів!А ще хочеться їм побажати гідних зарплат, тому що на словах всі дякують-сюпусі, а на ділі педагоги виживають на свої мізерні гроші і у високих кабінетах на це плювати!!!(", "А чому ніхто не говорити про те, що більшість вчителів «заточує» учнів під один стандарт. Стандарт, що вчитель усвідомив і ідеалізував для себе ще за часів, про які учні вчать на уроках історії?", "взагалі-то навіть якщо вчитель був, чи допустима, поганий - він теж допоміг людині стати такою, яка вона зараз. всі люди, що зустрілись в житті, врешті-решт роблять тебе таким, який ти є зараз, і добрі і погані. тобто це така собі подяка", - пишуть українці.

Раніше ми повідомляли, зухвала школярка звинуватила вчителя в цькуванні, судити будуть мати.

Як повідомляв "Знай.иа", у Харкові фанатка Путіна промивала мізки студентам.

Також "Знай.иа" писав, що львів'янка увірвалася в престижний рейтинг, пишаємося.