Відомий український телеведучий Костянтин Грубич вирішив порадувати шанувальників особливим рецептом. Цей напій може вас розвеселити.

Рецепт самогону, фото: скріншот з відео
Рецепт самогону, фото: скріншот з відео

На You Tube каналі чоловіка з'явився ролик з рецептом самогону на березовому соку. Розповів про нього Василь, який родом з Волині. Він не захотів називати свого прізвища, так як боїться, що до нього можуть нагрянути співробітники правоохоронних органів.

Чоловік розповів, що березовий сік біжить в основному в цю пору року, і використовують його замість води. Також, якщо брати за основу цей напій, то можна використовувати менше цукру, що вже в рази корисніше, а також економніше.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Костянтин Грубич поставив запитання, чим самогон з березового соку відрізняється від звичайного. Василь відповів, що він набагато краще, смачніше виходить економніше.

Рецепт самогону, фото: скріншот з відео
Рецепт самогону, фото: скріншот з відео

Скільки йде на один літр самогону соку - чоловік не знає, вважаєш в цукрі. Знає, що з десяти кілограмів цукру виходить 10 літрів самогону.

Плюсом такого напою те, що після нього не болить голова, а за смаком навіть не скажеш, що це самогон.

Рецепт самогону, фото: скріншот з відео
Рецепт самогону, фото: скріншот з відео

Всі відходи, за типом браги, Василь віддає коням, і вони його вживають. Це не шкодить їм, і продукт не пропадає.

Нагадаємо, домашні біляші з фаршем, від яких не відірватися: з цим рецептом впорається кожен. З цим простим рецептом впорається кожен, порадувавши себе і своїх рідних дивовижним ласощами.

Як повідомляв "Знай.ua", крабовий салат з сиром-кіскою — новий смак традиційної страви, доступний кожному

"Знай.ua" писав, Молдавські ковбаски без оболонки і без особливих зусиль: рецепт для ідеального пікніка. Мінімум двічі необхідно пропустити м'ясо через м'ясорубку.