Під Одесою в селищі Теплодар жорстоко вбили собаку. Був це домашній або дворовий пес - невідомо.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Одеса як вона є".

Судячи з кадрів, тварина зазнала справжніх мук перед смертю. Навколо неживого тільця собаки криваві сліди, які наводять жах і дають зрозуміти, що тварину тягали по периметру, як ганчірку для підлоги.

скріншот з відео
скріншот з відео

скріншот з відео
скріншот з відео

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

скріншот з відео
скріншот з відео

Хто вбивця бідної тварини - невідомо. Очевидці викликали поліцію, яка і буде дивитися камери відеоспостереження і шукати винних у жорстокому злочині.

скріншот з відео
скріншот з відео

скріншот з відео
скріншот з відео

"Сталося це в Теплодарі, що з цим собакою робили, дивіться самі, викликали поліцію, сказали будуть дивитися камери, але дуже не хочеться, що б ця справа зам'ялася. Сподіваюся це відео побачать зоозахисники. Хто це зробив - не зрозуміло, відео з камери як я зрозуміла, покажуть тільки поліції, проблема в тому, що у нас в місті питаннями тварин не хочуть займатися..",- розповів очевидець.

"Це ж не перший випадок в Теплодарі? Начебто ще кілька разів читала вже таке в новинах за останні місяці...", "Жесть,прям якийсь ритуал (", " немає на світі гірше тварюк, як сама людина!!!! Щоб їх так потрашили!", "Який жах, бідна тварина...", "Ну і як це можна пояснити? Звідки така жорстокість? Бідна тварина...такі муки випробувати. Душа сумом заповнилася..",- коментували українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом шкуродери розстріляли шістьох малюків, страшно дивитися - "куля рознесла голову". Під Києвом невідомі розстріляли шість собак. Одна з них приповзла до людей з вогнепальним пораненням голови.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Шкуродер викинув крихітку з третього поверху за "непокору" - всього три місяці, як народився. Чоловік з міста Бійськ вирішив перевірити закони фізики і викинув тримісячного цуценя з вікна третього поверху.

Також «Знай.иа " писав, що П'яний нелюд жорстоко розправився з беззахисним малюком: "задушив і перерізав горло". На Рівненщині визнали винним чоловіка, який жорстоко вбив безпритульного собаку.