Ведучих "Орла&Решки" вже не здивувати підйомом на вулкан. Правда, кожному по-різному везе на вулкани.

Наприклад, Регіна Тодоренко застала виверження Сінабунга і дивом встигла забрати звідти ноги. А ведучою сезону " Орел&Решка. Чудеса світу", який показує Новий канал, Василині хвостовій пощастило більше — вона підкорила мальовничий вулкан Чато в Коста-Ріці.

"пісок, земля-все було в роті, в носі. Але це не так важко, як я думала, — зазначила Хвостова, розповідаючи про підйом. - Потихеньку організм звик до цих Умов. Спочатку серце виривалося назовні, а потім стало легше, тиск стабілізувався.

За низкою перешкод, що складаються з гілок, бруду і каменів, Василиса навіть не помітила, як наблизилася до вершини вулкана. А там її чекав сюрприз.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

" через те, що вулкан Чато – сплячий і давно не прокидався, вся його вершина поросла густою зеленню і, по суті, нічим не примітна. Але якщо від вершини спуститися трохи нижче, до кратера, можна побачити приголомшливе озеро смарагдового кольору! - розповіла ведуча " Орла&Решки. Чудеса світу " на Новому каналі. - Коли вулкан згас, його кратер став поступово наповнюватися тропічними зливами-таким чином, за багато сотень років тут утворилося неймовірного кольору озеро".

Тепер до нього з'їжджаються туристи з усього світу. Вони проходять довгий і виснажливий шлях, щоб подивитися на незвичайне озеро і навіть поплавати в ньому! Не упустила цієї можливості і Василиса Хвостова.

Раніше ми повідомляли, Дантес потайки від Дорофєєвої" спробував " мусульманський Tinder.

Як повідомляв "Знай.иа", зірка "Орла і Решки" спустилася на мотузці зі 180-метрового водоспаду.

Також "Знай.иа" писав, що Володимир Дантес подарував Наді Дорофєєвій кільце і мало не скинув з даху.