Відома психолог і мама двох дітей Наталія Холоденко розповіла в інтерв'ю для "Зоряного шляху" про правила виховання.

"Я б не хотіла виховувати своїх дітей мажорами, у яких є все. Я навіть не планую купувати їм нерухомість. Мені ніхто не купував квартиру. Тато казав: заробиш. І я заробила", - каже Холоденко.

Психолог стверджує, що не можна заохочувати дітей грошима до допомоги по дому.

"Ніколи в житті не буду платити дітям за обов'язки. Ні за навчання, вважаю це абсурдним. Кажуть: потрібно мотивувати, вчення це робота. Ну мені не платили за навчання в школі. Якщо дитина не розуміє, навіщо їй навчання в школі, навіть за гроші вона не зрозуміє", - каже Наталя.

Холоденко радить, що ніколи не варто жертвувати особистим життям заради дітей.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Найголовніша спадщина, яку ми залишаємо своїм дітям – це не Квартири, не машини, а це образ щасливої людини. Якщо щаслива мама - у дитини з'являється право бути щасливим. Коли щасливий тато - у дитини з'являється приклад, як бути щасливим. Тому своє особисте щастя потрібно ставити на перше місце", - каже Наталя.

Раніше ми повідомляли, учасниця "Танців з зірками" Холоденко втратила батька, матір забрали в ту ж лікарню.

Як повідомляв "Знай.uа", психолог Холоденко підказала, як залучити багатство в 2021 році, рецепт удачі в рік Бика.

Також "Знай.uа" писав, що психолог Холоденко пояснила, чому пари розлучаються на карантині.