Учасниця нового сезону романтичного реаліті "Холостяк", головним героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако, Анна Сторожук (Богдан) продовжує відповідати на деякі запитання глядачів.

Дівчина не хотіла піднімати одну тему, проте їй в особисті повідомлення надходить дуже багато питань і коментарів про її прізвище, яка дісталася їй від колишнього чоловіка Андрія Богдана, чому вона в анкеті вказала, що він досі її чоловік та інше.

Анна Богдан / фото : instagram.com/hannastorozhuk/
Анна Богдан / фото : instagram.com/hannastorozhuk/

"📌Я не змінювала прізвище. 🎀Не бачу в цьому сенсу, так як це дуже великий головний біль 🤕 з заміною всіх документів. І в той момент мені точно не хотілося цим займатися. 🎀Також ви знаєте, що я турагент, для роботи мені потрібен закордонний паспорт, і у мене відкриті в деякі країни візи. По робочих моментах я часто літаю ✈️ за кордон. Якби я поміняла прізвище, то ці всі документи довелося б робити заново. А ви самі розумієте, на скільки це важко і затратно за часом. Це я назвала лише одну з причин, як приклад🙂 та й взагалі, прізвище Богдан носять безліч інших жінок, і немає в цьому нічого кримінального. В анкеті, на участь у проекті Холостяк, я не писала Хто мій колишній чоловік. Були вказані ПІБ, згідно документів, і просто розведена! Ну і інші питання, в яких я жодного слова не писала про "Хто мій колишній чоловік". Після подачі анкети, через деякий час мені передзвонили з телеканалу СТБ, і повідомили, що відібрали мою анкету, далі мені потрібно записати відео про себе. Знову ж таки, "Хто мій колишній чоловік", я не озвучувала на відео. Далі, слід було кілька етапів кастингу, мені здається їх було 4-5, точно вже не скажу. Ось на одному з наступних відборів, як і у всіх дівчат, запитують за минулі відносини, причини розлучення і так далі. Мене теж запитали, на що я і відповіла, що мій колишній чоловік публічна людина і я б не хотіла озвучувати причини розлучення і все що з цим могло бути пов'язано! Таким чином і з'ясувалося, хто був моїм чоловіком. На той момент мені здалося, що не можна приховувати правду. Рано чи пізно цей факт може відкриватися і тоді буде ...... Ось ми плавно і перейшли до питання про фінансування проекту моїм колишнім чоловіком. Це абсолютна брехня!!!!!", - написала Анна Сторожук.

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Нагадаємо, учасниці "Холостяка" звинуватили колишню Андрія Богдана: "Чоловік все оплатив"

Як повідомляв "Знай.ua", після пристрасного поцілунку з Заливако викрили "переможницю" "Холостяка": "Найдостойніша"

Знай.ua писав, "Холостяк" розпрощається з улюбленицею глядачів Юлею Зайкою: "Перестала боротися"