Президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена 16 квітня прилетіли з робочим візитом до Франції. Перша леді знову зачарувала всіх вишуканим образом. Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

У Парижі глава держави повинен зустрітися з Еммануелем Макроном і провести переговори, які обумовлено напруженою ситуацією поблизу кордонів України.

Перша леді Олена Зеленська з трапу літака зійшла в пудровому костюмі від українського бренду Lake Studio, з яким у неї тривала співпраця.

Володимир і Олена Зеленські в Парижі, скріншот з відео
Володимир і Олена Зеленські в Парижі, скріншот з відео

Дизайнери Анастасія Рябоконь і Олеся Кононова раніше створювали для неї жакет з вишивкою польових квітів для візиту до Японії і молочне пальто для поїздки в Азербайджан.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Ціни на вироби цього бренду вище за середні. Штани та спідниці коштують близько 13-15 тисяч гривень, а жакети – 25-30 тисяч. Серед постійних клієнтів Lake Studio можна зазначити – телеведучі Ольга Фреймут, Катерина Осадча, а також співачки Тіна Кароль і Джамала.

У Парижі Олена Зеленська зустрілася з першою леді Франції Бріжит Макрон. Відомо, що їх перша зустріч відбулася під час попереднього візиту в червні 2019 року.

Нагадаємо, Джо Байден виступив з терміновою заявою через Росію: діалог з Путіним можливий.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський анонсував боротьбу з олігархами: питання Донбасу залишилося в таємниці.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський прирівняв е-паспорти до паперових.