Напередодні 7 випуску романтичного реаліті-шоу "Холостяк" відбулося пост-шоу з ведучим Григорієм Решетником "Як вийти заміж". Дівчата обговорили поведінку в соціальних мережах.

Одна з фавориток Михайла Заливака Розалі Номбре розповіла, чому вона "ділова ковбаса" і, як з'явився її нікнейм в Instagram "ковбаса".

"Всі доленосні рішення, як показує практика, до мене приходять на кухні в оточенні друзів. І так ми вирішили зарегатися в інсті. Постало питання нікнейма. Благо, на той час я вже відійшла від ніків типу "rozalishka", але повністю не перейшла в дорослу категорію Інтернет публіки. Бо тоді мені здавалося шалено нудним і банальним використовувати своє прізвище – всього лише Номбре, пфф. Нудно 😆 І на той момент в моїй голові зіграв дитячий комплекс.

Холостяк 11, фото з Instagram
Холостяк 11, фото з Instagram

Незадовго до цього я була на дитячому вокальному конкурсі, перед яким в мікрофон оголошували всіх учасників за номерами. І ось там була дівчинка. Не пам'ятаю її імені і навіть ніколи не бачила її особисто. Але у неї було прізвище. Ковбаса. І я подумала – як по-українськи! Просто національна гідність, а не прізвище! Довго думати після я не стала.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За підсумком вже 8 років в Інтернет просторі я перебуваю під кодовим прізвищем "Ковбаса" 🧡 І якою б спочатку безглуздою не була задумка, зараз цей нікнейм придбав осмислену форму 😌 А завдяки тобі і новий сенс, про який я сама не замислювалася 🧡", - написала в соцмережі Розалі.

Розалі Номбре, фото з Instagram

Нагадаємо, "холостяк" розпрощається з улюбленицею глядачів Юлею Зайкою: "Перестала боротися".

Як повідомляв портал Знай.uа, "холостяк" Михайло Заливако пригрів на грудях таємничу красуню: "Це любов".

Також портал Знай.uа писав, що Юля "зайка" зізналася, як змушує "холостяка" Заливако бігати за нею: "Це як танець".