Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, в 7 випуску проекту дівчата вирушили з "холостяком" на єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх. Там відбулося 12-годинне індивідуальне побачення Розалі Номбре і Михайла. На зустрічі стався їх перший поцілунок.

У своєму Instagram дівчина поділилася враженнями від побачення і зізналася, що відчуває щастя після завершення проекту. Саме ця фраза дає привід для думки, що "холостяк" вибрав у фіналі співачку з Харкова.

"Не хочу писати довгий пост, описувати цей день - ти і сам все бачив. Я відчувала щастя в моменті і щастя я відчуваю зараз. Тому не хочу додавати зайві слова 🧡 Це був момент, про який ти не мрієш. І в такі моменти розумієш, що реальність трохи яскравіше будь-якої самої зухвалої фантазії", - написала Розалі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Класне побачення! Так невимушено, без напрягу і з гумором. Це дуже зближує людей. А ви з Мішею виглядаєте, як вже склалася пара! 👍🏼", "Розалі, це було супер побачення! Ти і Міша дуже гармонійні і справжні половинки! ❤️" - написали в коментарях.

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Розалі з "Холостяк 11" пояснила, чому вона "ковбаса".

Нагадаємо, Юлі "зайці" розкрили ймовірну переможницю "Холостяка": "СТБ очищають Богдан".

Як повідомляв портал Знай.uа, Гриша Решетник змусив Юлю "зайчика" віддати побачення з "Холостяком" Джесіці.

Також портал Знай.uа писав, що "холостяк" Заливако подарував перший поцілунок в Єгипті своїй "подрузі": "Вимушений".