Ірена Карпа-популярна українська письменниця. Вона не надто часто ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать 34 тисячі осіб.

Жінка задалася питанням, яку ж їй наступну аватарку вибрати, тому вирішила поцікавитися у людей в коментарях.

"Моє ставлення до того, що відбувається в сьогоднішньому світі, більше виражає перше фото @juliaweber.biz.Моє "всьобудехарашо" – друга. Це як у старому анекдоті. Песиміст: все, гірше вже не може бути. Оптиміст: та не! Ще може, може ... то яку беремо?🤨", - написала Ірена Карпа в підписі до публікації.

"Однозначно перша😌", "Однозначно Перша", "Перша🔥", "1 моя улюблена 😍❤️❤️❤️", "Друга, бо краще принцип - нас е#бути, а ми міцнішаємо😂 🔥 🙌", "Перше фото органічно змінить попереднє)", "Першу!!! Там не видно крісла;)", "Друга! Оптимізм - наше все!", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Карпа)
Коментарі, скріншот: Instagram (Карпа)

Нагадаємо, Карпа висловилася про протести під офісом Зеленського: "У нього є право Вам тикати факи". Вона зазначила, що Французькі мітингувальники не були такими лояльними і тим не менш, держава пішла з ними на діалог і закрила очі на всі акти вандалізму.

Як повідомляв "Знай.ua", Карпа жорстко звернулася до чоловіків перед 8 березня: "Сцикливі, дохлі щури"

Знай.ua писав, #Яжемать: Карпа назвала головні помилки українок у вихованні дітей. На думку Ірени секрет полягає в тому, щоб відвести дитину подалі від припадкової матері.