Популярна українська співачка, дружина відомого музиканта Володимира Дантеса Надя Дорофєєва продовжує робити своїм численним шанувальникам сюрпризи. На цей раз фанати обрали дуже неоднозначний відрізок з прямої трансляції Наді в мережі Instagram.

Виявилося, що Надя "дуже кохає" невідому нам і шанувальникам людину на ім'я Максим. В ефірі Надя розповіла про те, як вона любить каву, а не чай, і про велику любов до загадкового хлопця. Добре, що це поки не бачив законний чоловік! Однак, можливо це всього навсього друг або затятий фанат.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці Наді Дорофєєвої в мережі Instagram "nadya.dorofeevafk".

Публікація "nadya.dorofeevafk", скріншот: Instagram
Публікація "nadya.dorofeevafk", скріншот: Instagram

"Макс тебе я кохає дуже", - загадково підписали публікацію шанувальники Наді Дорофєєвої.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Сама Надя Дорофєєва під час трансляції заявила наступне: "Треба не палитися зі своїм... Так, Макс. Макс! Максюш, кохаю тебе. Кава смачна, це до речі не кава, а чай. П'ю обліпиховий чай, що роблю рідко. Ви до речі знаєте, що я обожнюю латте. Ммм...".

Шанувальникам дуже сподобалася така заява Наді, і на місці Максима хотіли б опинитися майже всі, хто поставив сотню лайків навіть на фанатській сторінці. Трохи розповімо про образ співачки в якому вона вийшла у ефір. На Наді можна побачити прозорі окуляри, волосся зібране в акуратний хвостик. І взагалі дуже відповідний образ, щоб "не палитися!".

Раніше повідомляли, дружині Дантеса Наді Дорофєєвій в почуттях зізнався відомий продюсер: "Ти мене хвилюєш".

Як повідомляв Знай.uа, знову одні хлопці: з ким і де проводить час заміжня Надя Дорофєєва.

Знай.uа писав, чоловік Дорофєєвої Дантес назвав своє джерело натхнення, це не Надя.