Відома російська співачка Алла Пугачова вперше вибралася зі свого замку в селі Грязі за весь час діючої пандемії.

Виконавиця не надто часто ділиться будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,8 мільйонів чоловік. 15 квітня 2021 року жінка святкувала своє 72-річчя. На честь свята безліч знаменитостей вітали її в Інтернеті, і особисто. А зараз, через два дні, хрипла Алла Пугачова вирішила висловити свою подяку за привітання. Також співачка відобразила безліч подарованих їй квітів. Частина з них знаходиться в досить сірої частини їх нерухомості з безліччю сухих заростей.

Алла Пугачова, фото: Instagram
Алла Пугачова, фото: Instagram

"Спасибі велике за ці квіти, за привітання, за чудовий день, який був 15 квітня. Ой, спасибі всім моїм шанувальникам, які співали пісні, грали на різних інструментах біля будинку. Дивіться яка кількість квітів. Мама дорога... Щастя адже є, спасибі вам за любов, За відданість. Я щаслива, я щаслива жінка. Спасибі всім", - говорить Алла Пугачова в опублікованому відео, на якому відобразила безліч подарованих квітів.

"Ви це все заслужили чоловіка благородного, діточок і просто жіночого щастя ❤️", "Нехай Ваше щастя ніколи не закінчується! Краще Алли нікого немає і не буде🌹🌹🌹🌹🌹", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, "Пластика робить свою справу": як виглядала Алла Пугачова під час шлюбу з Кіркоровим

Як повідомляв "Знай.ua", Вєрка Сердючка показала молоденьку Аллу Пугачову до 72-річчя Примадонни: "Перша назавжди"

Знай.ua писав, Галкін привітав 72-річну Пугачову в "особливих" штанцях: показав мільйонам