16 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" стартував сьомий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

Згодом на проекті залишилося всього шість учасниць: Юлія Бельченко, Анна Богдан, Джессіка Чеги, Тетяна Шевцова, Дарина Ставнича і Розалі Номбре. Чоловік розпрощався з Юлією Карнаух. Михайло не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч осіб.

Михайло Заливако, скріншот з відео
Михайло Заливако, скріншот з відео

"Я тут зрозумів, що у мене проблеми з багажем, я коли кудись їду, я не їду... Я переїжджаю😭 😭 😭 (ну це ще через проект). А скільки у вас сумок / валіз? P.S на фото, рожевий чемодан легкої поведінки... моєї подруги. Він вже таким зайцем облетів більше країн че ми самі @l4girl?", - написав Михайло Заливако у підписі до публікації.

Михайло Заливако, скріншот: Instagram
Михайло Заливако, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Ахаха, а прикинь ще плюс багаж твоєї дівчини / дружини😂", "Ой))))) це прям як ви від мами з села повертаємося)))). Стільки ж сумок тягнемо)))", "Останні років 10 я беру мало речей, переважно якщо до тижня подорожей - обходжуся ручною поклажею)) хоча якщо на більше часу, то теж хочеться взяти з собою підлогу квартири)) але немає великої валізи, поламалася, і немає подруги, яка б мені позичила", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако залишив без троянди фаворитку Юлію Карнаух: була в передбачуваній фінальній четвірці

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" розкрила, чому віддала побачення з "Холостяком": "Гриша навмисне прирік мене"

Знай.ua писав, Розалі Номбре натякнула на перемогу в "Холостяку" з Михайлом Заливако: "Слова зайві"