16 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" стартував сьомий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього шість учасниць: Юлія Бельченко, Анна Богдан, Джессіка Чеги, Тетяна Шевцова, Дарина Ставнича і Розалі Номбре. Зараз вони продовжують впізнавати себе більше в Єгипті. І з останньою з них сходив на перше індивідуальне побачення закордоном. В ході душевної розмови між "Холостяком" і учасницею, Розалі придумала собі забавне прізвисько.

Розалі Номбре, Холостяк 11, фото з Instagram
Розалі Номбре, Холостяк 11, фото з Instagram

"Ох як часто в деяких ситуаціях хочеться сказати: "Та коли ж цьому прийде кінець?"😅Цитати від "професійної груповушниці" Розалі (@rosali_kovbasa ) увірвалися в чат😉", - написано в підписі до публікації на сторінці "Холостяка" в соціальній мережі Instagram, де за проектом стежать понад 260 тисяч осіб.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я хоч і не вболіваю за Розалі, але вона реально цікава і приваблива жінка. І величезний їй плюс, що не вішається на холостяка", "Розалі класна, взагалі в цей раз всі дівчата красиві і по своєму цікаві😍😍😍", "Дівчата, вчіться манерам і мега-сексуальності у цієї дівчини👏🔥", "Фаворитка! Дотепна, вихована і мега красива дівчина", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юля "Зайка" розкрила, чому віддала побачення з "Холостяком": "Гриша навмисне прирік мене"

Як повідомляв "Знай.ua", Розалі Номбре натякнула на перемогу в "Холостяку" з Михайлом Заливако: "Слова зайві"

Знай.ua писав, "Холостяк" Заливако залишив без троянди фаворитку Юлію Карнаух: була в передбачуваній фінальній четвірці