Відома українська співачка Тоня Матвієнко частенько радує своїх шанувальників моментами зі свого життя на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч осіб.

І зараз артистка зазначила, що роки вже не ті. Хоча їй 12 квітня 2021 року святкувала всього 40-річчя. Жінка опублікувала відео, на якому відображена вся її життя. Від самого народження і до 40 років. На знімках можна помітити навіть Арсена Мірзояна, її чоловіка, ще під час весілля і дочку.

"Роки вже не ті, щей руки не з того міста, попросила команда запостити знову Хто не бачив! Трохи про мене 0-40. #тоняматвієнко @adamukraine", - написала у підписі до відео Тоня Матвієнко.

"Auguri! 👍 👍 👍❤️вітаємо, як красиво, душевно😍😍😍😍", "Так душевно, аж сльози!🥲 👏 👏 👏Будьте щасливі !
♥ ️ 🌹♥", "Зворушливо до сліз. Тоня неперевершена....❤ ️ ❤ ️ ", "Так красиво!!!", "Ваша дочка копія ви в дитинстві", "Як красиво! З днем народження! З кожним роком не старше, а more dangerous!", "Мамина доня, творчих успіхів", "До мурашок❤", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, іменинниця Тоня Матвієнко похвалилася розкішним подарунком: Мірзоян з'їсть. На знімку Тоня позує на тлі гостей, вона тримає апетитний торт зі свічками і посміхається на камеру.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян знову став Драконом для іменинниці Тоні Матвієнко: "Ти мене любиш"

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко зустріла День народження в обіймах бородача: "Де Мірзоян?"