Відомий навіть українським поціновувачам поп-музики "натуральний блондин" Микола Басков слідом за багатьма зірками привітав Аллу Пугачову з днем народження. У четвер, 15 квітня, Алла святкувала 72-річчя. Цього разу Микола відзначився "теплим" фото.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Миколи Баскова в мережі Instagram.

Публікація Миколи Баскова, скріншот: Instagram
Публікація Миколи Баскова, скріншот: Instagram

Басков оприлюднив селфі з Примадонною і написав кілька теплих слів на її адресу: "З днем народження, єдина і неповторна Алла! Здоров'я і довгих років".

Зазначимо, що ранок іменинниці в той день почався з приємного сюрпризу з боку її близьких. Максим Галкін вручив коханій дружині красивий букет квітів, а діти Ліза і Гаррі прочитали вірші, а також подарували листівки, виконані власними руками.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Алла Борисівна задула свічки на торті (їх виявилося не 72, а 7) і скуштувала смажених пиріжків, які вона їсть раз на рік — на свій день народження.

Раніше повідомляли, захрипла Алла Пугачова "відійшла" від святкування 72-річчя через 2 дні: "Cпівали, грали".

Як повідомляв Знай.uа, Тодоренко приголомшила ласками з Топаловим під Пугачову: "Кохання, схоже на сон".

Знай.uа писав, "Пластика робить свою справу": як виглядала Алла Пугачова під час шлюбу з Кіркоровим.