"Укрзалізниця" запустить Додаткові пасажирські поїзди до Великодніх і травневих свят.

Детальніше про це пише прес-служба відомство.

За інформацією прес-служби "Укрзалізниці" до Великодня і травневих свят буде запущено як мінімум 11 додаткових поїздів, щоб зменшити скупчення людей в поїздах і на станціях, а також забезпечити безпеку пасажирів в період пандемії.

У святковий період запустять поїзди за наступними напрямками: Ужгород, Рахів, Ковель, Чернівці, Миколаїв, Маріуполь, Костянтинівка, Івано-Франківськ, Одеса та Львів. Виконуючий обов'язки голови правління АТ "Укрзалізниця" Іван Юрик розповів про це докладніше.

"Зараз ми пропрацювали призначення до Великодня і травневих свят 11 додаткових поїздів. Традиційно додаємо поїзди на ті напрямки, які є найбільш популярними серед пасажирів, у тому числі на Закарпатті. Просимо пасажирів на вокзалах і в поїздах дотримуватися всіх карантинних вимог і обов'язково носити маски. Подорожуйте безпечно", - зазначив Іван Юрик.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Поїзд / фото: Укрзалізниця
Поїзд / фото: Укрзалізниця

Відомо, що раніше "Укрзалізниця" відновило сполучення із Закарпатською областю, яка лише нещодавно вийшла з карантину.

Це стало можливим завдяки рішенню Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, згідно з яким з 00:00 11 квітня в області скасовано червоний рівень епідемічної небезпеки. На сьогоднішній день на Закарпатті курсує 10 пасажирських поїздів.

Нагадаємо, що Українка відповіла датчанину, що помив вікна в поїзді: ось що творитися в туалеті і VIP-вагонах.

Як повідомляв портал Знай.uа, датчанин помив вікно "Укрзалізниці", але міністр відповів йому в коментарях.

Також Знай.uа писав, що електрички з Ніжина отримали більше вагонів, українці масово кинулися до Києва на заробітки.