Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на неділю, 18 квітня.

Відповідна інформація була розміщена на офіційному сайті фінансової установи.

Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 16 квітня, залишився колишнім і становить 27,95 гривень. Курс євро також залишився на тому ж рівні і становить 33,46 гривень.

Обмін валют, фото Знай.ua
Обмін валют, фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Курс валют НБУ на 18 квітня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 1 Долар США - 27,9592 гривень;

– 1 Євро - 33,4616 гривні;

Курс долара в Україні, скріншот до відео з каналу "акценти" в YouTube
Курс долара в Україні, скріншот до відео з каналу "акценти" в YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Підприємства ГМК в 2020 році сплатили $1,6 млрд податків – GMK Center. Компанії та підприємства гірничо-металургійного комплексу в 2020 році сплатили $1,6 млрд податків до державного та місцевих бюджетів. Такі дані наводяться в дослідженні» внесок ГМК в економіку України 2019-2020", проведеному аналітиками GMK Center.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дорожче ніж євро: українцям показали реальні ціни долара на 2021 рік. Міжнародне агентство S&P Global Ratings зробило прогноз з приводу курсу долара в Україні на найближчі кілька місяців і навіть років. Вони вважають, що американська валюта незабаром буде коштувати дорожче Євро. Названі дати, коли це станеться.

Також «Знай.иа " писав, що НБУ стане ще більш залежний від міжнародних фінансових структур, - Поляков. Антон Поляков у своєму новому блозі на YouTube розповів про вплив МВФ на Національний банк України.