Відома співачка Валерія частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше трьох мільйонів чоловік.

Вчора, 17 квітня 2021 року, виконавиця святкувала свій 53-й День народження. Зараз жінка вирішила записати відеозвернення до фанатів з вдячністю за привітання.

"Який у мене був щасливий день!!!! Спасибі!!!! ЛЮБЛЮ ВАС !!!!!!!!! ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ На подих Йосипа Не звертайте уваги-хвилюється, напевно☺",- пише співачка у підписі до відео.

Валерія, фото: Instagram
Валерія, фото: Instagram

"Друзі мої, чотири години ранку, намагаюся переосмислити все, що сьогодні зі мною сталося. На мене стільки любові виплеснулося вашої. Спасибі вам величезне. Як я це відчувала, весь день привітання, в Інтернеті і наживо, і по телефону, подарунки. І саме, звичайно, таке запам'ятовується - Я розумію, як через багато років буду це згадувати-концерт, концерт повернення в нормальне життя, можна так його назвати. Це було абсолютно приголомшливо, спасибі вам величезне. Я просто Щастя відчуваю якесь невимовне. Подивіться, що діється, скільки квітів. Я просто зайшла в оранжерею. Поки ми були на банкеті, нам квіти привозили додому", - каже Валерія у зверненні, поки на тлі можна чути важке дихання Йосипа Пригожина.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Нагадаємо, "Просто пощастило...": Йосип Пригожин зробив Валерії несподіваний подарунок - свято вдалося

Як повідомляв "Знай.ua", Валерію схопила істерика на весіллі сина, сльози лилися рікою

Знай.ua писав, "Качає губи?" , — Валерія показала фото зі свого тренування, але її підняли на сміх