Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка "Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", часто радує шанувальників кадрами як з професійного, так і з особистого життя.

Цього разу дівчина показала, як пройшло найголовніше свято її прекрасного чоловіка, сина, якому виповнилося вже 9 років. Вона показала фото і розваги, які були на святі.

"Ну що, приспіли фоточки з дня народження мого прекрасного чоловіка @platon_mishyn 🔥 дивлюся і диву даюся наскільки час швидкоплинний, невловимий і здається абсолютно ілюзорно. Адже начебто колись його вага становила 4 кг, зріст 56 см і я з легкістю тримала його на руках. А зараз він зовсім інший, самостійний і дійсно приходить розуміння того, що це окрема людина, особистість, зі своїм життям, інтересами, друзями ... і я так рада, що все це у нього є", - пише Ксенія.

Мішиній вдалося створити прекрасну атмосферу, як для хлопчаків, які весело бігали і стріляли, так і для мам, яким теж вдалося цікаво провести час.

"Я обожнюю такі дні, немає не саме дні народження, а в цілому дні, коли ми всі разом. Його друзі, мої друзі, настрій, радість, безтурботність. Завжди мріяла і прагнула до того, щоб мати можливість Так проводити час, планувати подібні свята і виконувати свої і його бажання... Мій син-моя сім'я. Наші друзі і родичі - наша величезна сім'я! І я вірю лише в те, що створюючи щастя навколо, воно неодмінно буде всередині", - пише актриса.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше ми повідомляли, "Холостячка" Ксенія Мішина зробила вибір не на користь Олександра Еллерта.

Як повідомляв "Знай.uа", Шатирко знайшов заміну "Холостячці" Мішиній, обраницею стала вдова Стужук.

Також "Знай.uа" писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася в любові найважливішому чоловікові.