Український репер, а з недавніх пір ще й телеведучий, Олексій Потапенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйонів чоловік.

Зараз він опублікував знімок зі зйомок "Ліги сміху" і вирішив подякувати шоу, всю організацію за те, що запросили його ведучим в сезон"Битви титанів". Потап отримав колосальне задоволення, адже дійсно старалися і народили щось нове.

Потап / фото: Instagram
Потап / фото: Instagram

"Для мене роль ведучого Ліги була супер відповідальна, я ж бачив як вів Вова перших три сезони, стояти на сцені поруч з Кошовим і знайти формулу, при якій ми вдихнемо нове життя в уже полюбилося змагання було надзавданням! Я ж ведучий "за бажанням", я вмію, я можу, але роблю це не так часто, це одна з моїх допоміжних професій! Не забувайте, що я перебував на території гумору, а це, давайте чесно, парафiя профіків і мені так приємно, що глядач і артисти і організатори прийняли мене!", - заявив Олексій Потапенко.

Олексій Потапенко, фото: Instagram
Олексій Потапенко, фото: Instagram

Далі він зазначив, що є більш імпровізаційним ведучим зі своїм стилем і поведінкою на сцені. У телеведучого предостатньо питань до себе, проте те, що відбувалося на сцені "Лізі сміху", він називає "трушним" - справжнім. Тепер Олексію належить з гордістю згадувати свою участь в цьому сезоні. В кінці Потапенко особисто подякував Євгена Кошового, Ігоря Ласточкіна, Сергія Бабкіна, "Лігу сміху", Машу Єфросиніну, Стаса Боклана, Володимира Дантеса та інших.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських натягнула леопардовий купальник, щоб показати пишну попу: "Аж в піп * ську врізаються"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських в одному халатику показала справжню екзотику: "Чоловіки, признавайтесь"

Знай.ua писав, Каменських і Потап заговорили про пристрасної історії кохання: "Я просто полетів"