Стало відомо, що в Чернівецькій області, під час несення служби загинув український прикордонник.

Інший військовослужбовець почув постріл перед тим, як виявити загиблого. Про це повідомляє прес-секретар, помічник голови Держприкордонслужби України Андрій Демченко.

Прикордонники, скріншот: Youtube
Прикордонники, скріншот: Youtube

"Зафіксовано загибель військовослужбовця під час несення служби. Це сталося на Буковині. Він проходив службу в підрозділах Чернівецького прикордонного загону. Один з військовослужбовців, який також ніс службу на цьому напрямку, почув постріл. І незабаром виявили тіло іншого військовослужбовця", - зазначив він.

Прикордонники, скріншот: Youtube
Прикордонники, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Представник Державної прикордонної служби України повідомляє, що на місце відразу були викликані співробітники Нацполіції, а також карета швидкої допомоги. Однак медики лише констатували смерть. Демченко каже, що розслідуванням причини цього вчинку займуться правоохоронні органи.

Органи ДПСУ вже зараз проводять службове розслідування.

Прикордонники, скріншот: Youtube
Прикордонники, скріншот: Youtube

Нагадаємо, в руках була зброя: поліція застрелила 13-річного підлітка, після ролика протести спалахнули з новою силою

Як повідомляв "Знай.ua", під Києвом чоловік застрелив лелеки заради розваги, не стримати сліз - "Бідний птах стільки летів"

Знай.ua писав, під Києвом нелюд розстріляв малюка посеред вулиці і розгулює з рушницею. Прикрий інцидент стався в Бучі. До правоохоронців звернувся місцевий житель, який розповів, що неподалік від його будинку невідомий чоловік з рушниці застрелив бездомного пса.